img
AN­NON­SE­RA PÅ BO­TE­WEB­BEN!
En ANS­LAGS­TAV­LA för annonser med Bo­teåank­nyt­ning.
logo
Bild: Roshellin (Fri)
Annonsera lokalt!
Det sparar både dig och miljön - och är dessutom gratis!

FÖ­RE­NING­­SAR­RANG­E­MANG
Välj:
Fö­re­ning­­sar­rang­e­mang
An­non­ser: Sälj, Köp mm
AN­NONS­REG­LER
Klicka här för UTSKRIFTSVÄNLIG version (i eget fönster).

Ju närmare det är till arrangemanget, desto högre upp på sidan finns annonsen.
Röd rubrik: Det händer i dag!

Ser du en annons du vill anmäla?
Meddela ID-numret och anledningen via Kontakt-länken ovan.
Tack!BOTEÅ FILMSTUDIO HÖSTEN 2022
 
annons
(Bild från annonsören)
Boteå Filmstudio hösten 2022
Tid: Varannan måndagskväll kl 19
Plats: Sunnersta Folkets Hus
Pris medlemskort: 200 kr

3/10 The Lost Daughter (USA 2021. Regi: Maggie Gyllenhaal. 121 min.)
Ensam på en sommarsemester blir Leda (Olivia Coleman) fascinerad av en ung mamma och hennes dotter. Hon betraktar dem på stranden och blir nervös av deras starka relation och deras skräniga och hotfulla familj, samtidigt som hon översköljs av minnen av rädsla och förvirring från den intensiva tiden när hennes egna barn var små. En impulsiv handling leder in Leda i sitt konstiga och olycksbådande sinne, där hon måste hantera konsekvenserna av de val hon gjorde som ung mamma. I rollerna: Dakota Johnson, Olivia Colman, Jessie Buckley, Paul Mescal, Ed Harris, Peter Sarsgaard.
17/10 Mellan två världar (Frankrike 2021. Regi: Emmanuel Carrère. 106 min.)
Kände författaren Marianne Winckler (Juliette Binoche) flyttar från Paris till norra Frankrike för research till sin nya bok om klyftorna på arbetsmarknaden. Utan att avslöja sin riktiga identitet blir hon anställd som städare och börjar jobba tillsammans med en grupp andra kvinnor. Nu får hon uppleva finansiell otrygghet och socialt utanförskap på nära håll. Men bakom kulisserna upptäcker även Marianne gemenskapen, solidariteten och de starka banden mellan arbetarkvinnorna.
31/10 Beskyddaren (Hong Kong 2019. Regi: Derek Tsang. 135 min.)
Tillsammans med hela skolan blir Chen vittne till hur hennes mobbade tjejkompis hoppar mot en säker död från en balkong. Hennes död ändrar dock inte mobbarnas beteende, som nu riktar in sig på Chen. Efter att ha utsatts för våldsamma övergrepp råkar Chen stöta ihop med ungdomsbrottslingen Xiao. Trots att han har många sidor som skrämmer Chen inleder de båda en vänskap som grundar sig i ett löfte han ger henne. Han ska bli hennes beskyddare.
14/11 A Chiara (Italien 2021. Regi: Jonas Carpignano. 121 min.)
Familjen Guerrasio och deras vänner har samlas för att fira äldsta dottern på hennes 18-årsdag. Det finns en lekfull rivalitet mellan födelsedagsflickan och hennes 15-åriga syster Chiara när de tävlar på dansgolvet. Det är en uppsluppen tillställning, men allt ändras nästa dag när pappan försvinner. Chiara, som inte tror på den förklaring som ges, börjar undersöka vad som hänt. Ju närmare sanningen hon kommer, desto mer tvingas hon välja vilken framtid hon själv vill ha.
28/11 Clara Sola (Sverige 2021. Regi: Nathalie Álvarez Mesén. 108 min.)
Filmen handlar om 40-åriga Clara, som lever ihop med sin extremt överbeskyddande mamma och tonåriga systerdotter Maria i en bergsby i Costa Rica. Mamman påstår att dottern har speciella krafter efter att ha mött jungfru Maria, och tvingar henne under arrangerade ritualer hela byborna för pengar. Clara medverkar motvilligt, men drömmer egentligen om något annat. När så hästskötaren Santiago en dag kommer till familjens gård, blir det startskottet för en svårtyglad längtan i henne. Han verkar dock mest ha ögon för Maria.
12/12 Filmtjuven (Indien 2021. Regi: Pan Nalin. 110 min.)
Samay, filmens huvudperson, är vid nio års ålder redan en härdig uppfinnare och äventyrare som inte låter petitesser som lagar komma i vägen för hans stora passion i livet: att se och skapa film. Han är också en sökare som vill dechiffrera mediets mysterier och lära sig allt som går om sin stora passion. Som varje fotograf vet är ljuset centralt för skapandet av bilder och Samay tänker inte vila förrän han fångar och förstår dess essens.


Arrangör: BOTEÅ FILMSTUDIO
Publicerad: 2022-09-19.  ID: 1013

FRITIDSGÅRDEN PÅ KALKNÄS SKOLA
 
annons
(Bild från annonsören)
Fritidsgården, på Kalknäs skola, drar igång den 21/10. Varje fredagskväll (förutom vecka 44), är Fritidsgården öppen mellan kl 18-21, förutsatt att det finns föräldrar som ställer upp.


Arrangör: FRITIDSGÅRDEN/UNDROMS IF
Publicerad: 2022-10-20.  ID: 1022
 
 
Till sidans topp
53/1416  
 
 
menyer
Botevy
  Allt material Copyright © 2011-2022 Boteåparlamentet o/e resp upphovsrättsinnehavare Foto: E Hoppe   
  Allt material Copyright © 2011-2022 Boteåparlamentet o/e resp upphovsrättsinnehavare Foto: E Hoppe

Vi använder SSL och IP-nr. Om integritet på botea.se
Facebook
Twitter
Google+
Linkedin
E-post
PARLAMENTET X
FÖRENINGAR
KULTURLAGRET
BOTEÅBYGDEN
BOTEWEBBEN
 >> HUS TILLFöreningsar
Aktuellt Jus pilAnnonser: Sä
Anslagstavla pilANNONSREGLER
Biblioteket pil
Botebladet
Boteålänka pil
Byavakten pil
Om webbplats pil
Projekt Hund pil